Viszonteladóknak

A ………… Kft. Mobil tartozékok disztribúciós illetve kis és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Ezáltal partnereink Viszonteladók illetve Végfelhasználók lehetnek.

Viszonteladónk minden olyan hazai vállalkozás lehet, melynek fő tevékenységi körében szerepel a számítástechnikai, internetes kiskereskedelem, mobilkommunikáció vagy kis illetve nagykereskedelem, illetve ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatás.

Az első vásárlás alkalmával/előtt új partnereinknek regisztráción kell átesniük, melyhez szükséges okiratok: a hatályos cégkivonat és az aláírási címpéldány. A regisztrációt követően viszonteladói /kereskedelmi szerződést kötünk partnereinkkel, amely előfeltétele a későbbi kereskedelmi együttműködésünknek.

Minimális forgalom teljesítését partnereinktől nem követelünk meg.

Viszonteladói árak a regisztrációs  jóváhagyás után láthatóak, webáruházunkban.

Termékeinkről, árainkról, aktuális akcióinkról folyamatos információt kaphat weboldalunkról, illetve ha igényli hírlevelek küldésével is tudjuk tájékoztatni mindezekről, és természetesen telefonon is érdeklődhet kereskedő kollegáinknál. Megrendelés leadására, illetve raktárkészleten lévő áru lefoglalására lehetőség van, a webáruházunkban. A megrendelés fenntartására a leadástól számított három napig van mód – természetesen egyedi megállapodástól függően ez kibővíthető -, ez után az automatikusan visszamondottnak tekintendő. Cégünknél lehetőség van a megrendelt termékek kiszállítására, melynek pontos leírása a weboldalunk áruszállítás menüpontja alatt található.

ITT REGISZTRÁLHAT