Szállítási információ

A megvásárolt terméket cégünk  a MPL  futár segítségével juttatja el Önnek.

A weboldalon a termékek melett feltüntettek árak nem tartalmazzák a kiszállítás díját.
Utánvét esetén az utánvét díját csak készpénzben lehet MPL kézbesítőjének kifizetni.

Raktáron lévő termékeket készletről szállítjuk. 14:00 – ig leadott rendeléseket lehetőség szerint, következő munkanapra kiszállítjuk.

24h Házhozszállítás!

MPL futár háromszor kísérli meg a kiszállítást!

Utánvét 20.000Ft-ig vehető igénybe, az ezt meghaladó összegű megrendeléseket kizárólag előreutalás után teljesítünk!

Tel: H-P 09-16-ig (+3630)   E-mail 24h

Kérjük, a küldeményt a kézbesítő jelenlétében vizsgáld meg, és a nyilvánvaló, a küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén bontsa fel és a felismerhető hiányosságokról vagy egyéb károkról a fuvarozóval közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet vegyétek fel, továbbá a sérülést és a kárt a ………kft-nek haladéktalanul be kell jelenteni.

Jegyzőkönyv hiányában reklamációt nem tudunk elfogadni!

MPL Szállítás előre utalás esetén 1 munkanap

Az alapdíj tartalmazza az értékbiztosítást !

MPL Szállítás  utánvét esetén 1 munkanap

Az alapdíj tartalmazza az értékbiztosítást !

bruttó:   950Ft

Online nyomonkövetés!

bruttó:     1050 Ft

Online nyomonkövetés!

Szállítási idő:

Szállítási határidő 1 munkanap, amely a termék státuszától függően változhat. Néhány esetben előfordulhat, hogy partnereink nem tudják teljesíteni a termékekre vonatkozó megrendeléseket (pl. ideiglenes készlethiány, a termék kereskedése megszűnt stb.), ez esetben Önnel egyeztetve visszamondjuk megrendelését. Ekkor a vételár visszautalásra kerül (előre utalásos vásárlás esetén) arra a bankszámlára, amelyről áruházunk számlájára érkezett.

A termék státuszai:

Raktáron: a 14 óráig megrendelt terméket lehetőség szerint aznap kiküldjük, amely a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

2-3 munkanap: a megrendelt termék várhatóan 2-3 munkanapon belül postázásra kerül.

Csak Rendelésre: a terméket akkor rendeljük meg, ha Ön megrendelte tőlünk. Ebben ez esetben kizárólag előreutalással van lehetősége megrendelni, megrendelését az átutalás számlánkra érkezésének napjától tekintjük élesnek. Az ilyen termékek szállítási határideje átlagosan 1-14 napra kalkulálható termék függvényében,de minden esetben email-ben tájékoztatjuk Önt az előre látható időpontról.